[us_page_title description=”1″ align=”center”]
  1. Home
  2. chevron_right
  3. Boot huren in Leeuwarden? Ontdek onze comfortabele boten!

Huur een van onze boten in Leeuwarden

Leeuwarden staat te boek als een van de mooiste locaties om op water te ontdekken. De lange vaarwateren strekken van de historische binnenstad tot plaatsen als Sneek en Eernewoude. In Leeuwarden een boot huren om deze nog echte ongerepte omgeving te verkennen is dan ook de basis voor een leuk dagje uit. Met een opstap in de Zuiderburen wijk kunt u vervolgens met uw gezelschap de vaarroute kiezen die het best bij uw gezelschap past. Meer binnenstad of juist de natuur in? U bepaalt het met het huren van een boot bij Sloephuur058 helemaal zelf.

Fluisterstil varen en genieten op de Friese wateren, op onze e-vlet

Van de binnenstad tot de ongerepte natuur

Leeuwarden heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest diverse gebieden van ons land. Omdat de vaarwateren in en rondom Leeuwarden in uitstekende kwaliteit verkeren, kunt u met een van onze boten een zeer groot gebied verkennen. Van de diepe binnenstad tot Grou of juist richting Wyns.

Tijdens uw vaartocht kunt u op verschillende plekken de boot aanleggen en genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Is het lekker weer? Dan kunt u of uw gezelschap zo een duik in het water nemen!

Boot huren? Ruime vloot met een capaciteit tot 10 personen

Onze vloot bestaat uit drie type boten waardoor we ieder gezelschap van een prettige ervaring kunnen voorzien. Wilt u stil en geruisloos varen door de wateren van Leeuwarden? Dan kunt u kiezen voor onze moderne e-vlet waarmee u comfortabel de omgeving van Leeuwarden kunt verkennen. Bent u van plan om hoofdzakelijk door de grachten van Leeuwarden te varen? Dan kunt u het best onze boot huren met een breedte van 1.80 meter. Dit model is uitermate geschikt voor de Leeuwardse grachten en bruggen.

Bent u met een groep van tussen de zes en tien personen? Dan adviseren wij u te kiezen voor onze luxe sloep. Deze boot kunt u in Leeuwarden huren tot tien personen en beschikt over een scheepsdieselmotor van 30pk.

Weet u genoeg en wilt u een boot huren om Leeuwarden te verkennen? Dan kunt u een sloep aanvragen via deze pagina!

Menu