[us_page_title description=”1″ align=”center”]
  1. Home
  2. chevron_right
  3. Boot Verhuur Leeuwarden – Verhuur van boten tot 10 personen!

Verhuur boot Leeuwarden

Wilt u de omgeving van Leeuwarden verkennen op het water? Bereik plekjes waar u alleen met een boot kunt komen met een van onze boten! Bij Sloephuur058 kunt u rekenen op een brede vloot met boten met een capaciteit tot tien personen. Ideaal om de grachten van Leeuwarden of de wateren rondom plaatsen als Sneek en Eernewoude te ontdekken.

U bepaalt zelf welke vaarroutes u en uw gezelschap bevaren. Hierdoor kunt u ook zelf bepalen waar u aanmeert om bijvoorbeeld heerlijk te dineren of een frisse duik in het water te nemen. Verken Leeuwarden en omgeving met de boot verhuur in Leeuwarden van Sloephuur058!

Fluisterstil varen en genieten op de Friese wateren, op onze e-vlet

Boot verhuur vanaf Zuiderburen door de grachten of natuur van Friesland

Bent u er klaar voor om een dag lang te ontspannen? Dan leent de omgeving van Leeuwarden zich hier uitstekend voor. Onze boot verhuur is te vinden in de Leeuwarder wijk Zuiderburen, waarvandaan alle wateren van Leeuwarden en omliggende plaatsen bereikbaar zijn. Zo kunt u direct met uw gezelschap richting de gezellige historische binnenstad van Leeuwarden varen. Onze boot verhuur is ook uitermate geschikt om direct richting Wyns te varen. De prachtige route over de Dokkumer Ee brengt u hier comfortabel naar toe.

Omdat u zelf de bestuurder van de boot bent, kunt u ook zelf bepalen waar en wanneer u de boot aanlegt. Heeft uw gezelschap zin om lekker lokaal te lunchen of is het zo warm dat het tijd is voor een frisse duik? Dan kunt u uw boot eenvoudig aanleggen en genieten van het comfort van een boot.

Voor ieder gezelschap de juiste boot

Onze boot verhuur heeft de beschikking over de volgende vloot;

  • Stalen vlet met een maximale capaciteit van zes personen en breedte van 1.80 meter
  • Luxe sloep met een maximale capaciteit van tien personen en een breedte van 2.35 meter
  • E-vlet, oftewel elektrische boot, om geruisloos Leeuwarden en omgeving te verkennen

De bovenstaande vloot is geschikt om ieder gezelschap van een geschikt vervoersmiddel te voorzien. Bent u benieuwd wat hier de mogelijkheden van zijn of wilt u een boot huren? Dan kunt u via deze pagina met de boot verhuur van Sloephuur058 in Leeuwarden in contact komen!

Menu