[us_page_title description=”1″ align=”center”]
  1. Home
  2. chevron_right
  3. Een sloep huren in Leeuwarden? Kies uit onze ruime vloot!

Huur een van onze sloepen in Leeuwarden

Wilt u er een dagje op uit trekken in de prachtige wateren rondom Leeuwarden? En doet u dit het liefst zo comfortabel mogelijk? Dan kunt u bij ons een sloep huren om van Leeuwarden en haar omgeving te genieten! Onze ruime vloot heeft voor ieder gezelschap de juiste sloep om ieder dagje uit tot een succes te maken. Van een stalen vlet tot onze moderne e-vlet. Volledig elektrisch en goed voor het milieu. Ontdek de prachtige omgeving van Leeuwarden door een sloep te huren van Sloephuur058!

Fluisterstil varen en genieten op de Friese wateren, op onze e-vlet

Waarom u juist een sloep moet huren in Leeuwarden

Als u vaker in de omgeving van Leeuwarden te vinden bent is de kans groot dat u bekend bent met de pracht van deze stad. Van natuur die u alleen in Friesland kunt tegenkomen tot de historische binnenstad van het altijd mooie Leeuwarden.

Maar wat u waarschijnlijk niet weet, is hoe mooi Leeuwarden en haar omgeving is wanneer u de omgeving op een sloep doorkruist. Een sloep huren in Leeuwarden maakt het mogelijk om op plekken te komen waar u met een auto of fiets niet makkelijk zou komen.

Doordat u voor verschillende vaarroutes kunt kiezen, kunt u zelf bepalen wat u het liefst wil zien. Zo kunt u een sloep huren om Leeuwarden te verlaten en richting Grou, Eernewoude of Sneek te varen. Of als u liever de omgeving van de Dokkumer Ee wilt verkennen, kunt u ervoor kiezen een van de routes richting Wyns te kiezen.

Sloep huren voor ieder gezelschap, klein of groot

Leeuwarden kent, voor Nederlandse begrippen, een hoge diversiteit aan natuur en geschiedenis. Doordat de binnenstad van Leeuwarden eenvoudig te doorkruisen is, kunt u eenvoudig van het centrum naar de ruwe natuur varen. En dat kunt u doen met een klein of groot gezelschap.

U kunt namelijk in Leeuwarden een sloep huren tot wel tien personen. Onze luxe sloepen zijn te huren tot tien personen, met een breedte en lengte van respectievelijk 2.35 en 7 meter. Bent u met een gezelschap tot zes personen? Kies dan voor onze stalen vlet of e-vlet.

Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze of een sloep huren? Dan kunt u via deze pagina met ons in contact komen!

Menu