[us_page_title description=”1″ align=”center”]
  1. Home
  2. chevron_right
  3. In hartje Friesland een sloep huren? Moderne vloot tot 10 personen!

Huur een van onze sloepen in Friesland

Friesland kent een prachtig en divers landschap dat lang niet altijd te bekijken is met de fiets of auto. Gelukkig zijn de vaarwateren van Friesland breed en goed begaanbaar. Hierdoor kunt u een sloep huren in Friesland en de pittoreske landschappen goed ontdekken. Plekken waar u echt alleen kunt komen met een sloep. Doordat wij een grote vloot hebben, kunt u voor wel tien personen een sloep huren. Van een luxe stalen vlet tot een elektrische vlet.

Geniet van de vele prachtige vaarroutes in Friesland in een van onze kwalitatieve sloepen!

Fluisterstil varen en genieten op de Friese wateren, op onze e-vlet

Welke sloep moet ik huren voor een dagje uit in Friesland?

Om u en uw gezelschap zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bestaat onze vloot uit drie soorten sloepen. Onze stalen vlet biedt ruimte aan maximaal 6 personen en is met een breedte van 1.80 meter ideaal om de grachten van Leeuwarden te ontdekken. Bent u met een groter gezelschap? Kies dan voor een van onze luxe sloepen waar tot wel tien personen aan boord kunnen.

Wilt u geruisloos door de grachten en wateren van Friesland varen? U kunt dan ook een elektrische sloep huren! Onze e-vlet is stil, schoon en milieuvriendelijk. Hierdoor kunt u nog beter van de rustgevende omgeving genieten.

Ontdek wat Friesland allemaal te bieden heeft!

Varen in een sloep is nergens zo leuk als in Friesland. Doordat de meeste dorpen in Friesland ook via het water met elkaar verbonden zijn, kunnen u en uw gezelschap de mooiste vaarroutes kiezen om de meest unieke plekjes van Friesland te ontdekken.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een sloep te huren om richting Sneek of Grou te varen? Of kiest u liever voor een ontspannen route over de Dokkumer Ee? Welke route u ook kiest, op de sloepen van Sloephuur058 kunt u gegarandeerd genieten van een comfortabel en plezierig dagje uit!

Wilt u een sloep huren in Friesland of meer te weten komen over de actuele beschikbaarheid? Dan kunt u op deze pagina met ons in contact komen.

Menu